Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δίκη Πισπιρίγκου: Στις 29 Μαρτίου η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις 29 Μαρτίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη με κατηγορούμενη την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αυτό έκανε πριν από λίγο γνωστό η πρόεδρος του δικαστηρίου και αφού ολοκλήρωσε την αγόρευσή του ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα.

Σε άλλη αίθουσα των δικαστηρίων σήμερα, συνεχίστηκε η δεύτερη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των άλλων δυο μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας με την κατέθεση του Μάνου Δασκαλάκη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ