Κατά τη διάρκεια της νύχτας, πραγματοποιήθηκαν καταδρομικές επιθέσεις, με βαριοπούλες, σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή του Γκύζη, και σε τράπεζα στα Πατήσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε πρόσοψη τράπεζα που βρίσκεται στην οδό Πατησίων, σπάζοντας τζάμια και προκαλώντας φθορές σε ΑΤΜ.
Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα ατόμων, προσέγγισε σούπερ μάρκετ στην οδό Πριγκηπονήσου στου Γκύζη και με χρήση βαριοπούλας, ράγισαν τζαμαρίες, ενώ προκάλεσαν ζημιές και σε ένα ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο εξωτερικά της επιχείρησης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

