Στη διάρκεια της θητείας του, στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εντέν Αζάρ είχε δεχτεί αρκετή κριτική για τη φυσική του κατάσταση, αλλά και για τα κιλά του.
Τώρα, που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Βέλγος προσπαθεί, όπως αποκάλυψε, να προσέξει το βάρος του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στη βρετανική εφημερίδα Standard Sport, ο Αζάρ, αστειευόμενος για τη σιλουέτα του, είπε πως "δεν θέλω να μοιάζω με την Πέππα το γουρουνάκι" και πρόσθεσε: "Παίζω τένις, τρέχω λίγο, παίζω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και μένω ενεργός".
Για τη νέα του ζωή στη Μαδρίτη ως... συνταξιούχος ο Αζάρ παραδέχτηκε ότι "το απολαμβάνω πολύ", αν και δεν κρύβει ότι "μου λείπει λίγο το ποδόσφαιρο, ειδικά να είμαι με τα αγόρια στα αποδυτήρια... Τώρα όμως μπορώ να κάνω ό,τι θέλω".
???????????????? ???????????????????????? ????????????????????????????????????
— Standard Sport (@standardsport) March 19, 2024
In his first UK newspaper interview since retiring, Eden Hazard talks about:
Chelsea memories
Real Madrid nightmare
Stamford Bridge return
...and not looking like Peppa Pig
@NizaarKinsella https://t.co/bQE6TFWfWC
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

