Η βόμβα που συνταράσει την Κόρινθο δεν ειναι η παραίτηση Κούγια αλλά αυτή του ομίλου Πιέτρη, που ήταν και ο χρηματοδότης του ιστορικού σωματείου. Ο όμιλος Πιέτρη με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως " δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο", φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον... Αλέξη Κούγια.
Η ανακοίνωση:
Δυστυχώς δεν μπορούμε άλλο!
Ο Όμιλος Πιέτρη έδωσε ότι είχε και δεν είχε στον αγώνα να επιστρέψει η «Μπάρτσα» ψηλά!
Η οικογένεια μας έκανε ότι ήταν δυνατό και αδύνατο για να υποστηρίξει τον κοινό σκοπό!
Όμως πλέον δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την λογική του παραλόγου!
Δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!
Δεν μπορεί να δέρνουμε ή να μηνύουμε όποιον μας νικά!
Παίζει και ο αντίπαλος!
Εμείς μπορεί να είμαστε επιχειρηματίες αλλά ταυτόχρονα είμαστε και οικογενειάρχες και ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας που πρεσβεύουν το ευ αγωνίζεσθαι και τα υψηλά ιδεώδη του αθλητισμού!
Η νίκη και η ήττα στο μυαλό το δικό μας είναι το ίδιο αποδεκτά αποτελέσματα και ο σκοπός ποτέ δεν αγιάζει τα μέσα!
Δεν θα γίνουμε ποτέ συνένοχοι στο αιματοκύλισμα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού!
Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε αρωγούς και βοηθούς της Μπάρτσας μας αλλά όχι από διοικητικό πόστο!
Θα αφήσουμε τους ειδικούς…
Αυτούς που έβαλαν τα χιλιάδες αόρατα €!!!
Εμείς είμαστε ρομαντικοί ερασιτέχνες!
Ταπεινά αποχωρούμε!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Mr Pietris εκτος απο το τραγικο λαθος επιλογης να συνεργαστειτε με αυτους που εχουν μικρυνει την ομαδα σας δειχντε οτι δεν ξερετε και τα χρωματα της.Τα χρωματα της Κορινθου πιο πολυ σε Αθηναϊκο και Καστορια φερνουν παρα σε Μπαρτσα https://www.footballkitarchive.com/el/pas-korinthos-2023-24-home-kit/ .Οσο για το αγωνιστικο....κλαιει η μανα του Μεσι που τολματε να συγκριθειτε με την Μπαρτσα!!
Το ψευδονυμο της κορινθου, καλως ή κακως δεν μας ενδιαφερει, ειναι "μπαρτσα"
Χαχαχαχαχαχαχα! Λες και δεν ξέρατε από πριν ποιος είναι ο Κούγιας. Υπάρχει ομάδα που να πέρασε και να μην τον διώξανε με τις κλωτσιές; Σοβαροί επιχειρηματίες είστε κι εσείς!
Η ανακοίνωση δείχνει ότι είναι υπερβολικά σοβαροί, κάτι ασυνήθιστο στην Ελλάδα.
Μακριά από τη ΜΠΟΧΑ του να σωθείτε