Ανακοίνωση έβγαλε η Λάτσιο, με την οποία καταδικάζει την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Τσίρο Ιμόμπιλε, έξω από το σχολείο του τετράχρονου γιου του, από οπαδούς της ομάδας, παρουσία της συζύγου του.
Ωστόσο, αρνητικά σχόλια προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της Λάτσιο.
Σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση, στον εμβληματικό ηγέτη της Λάτσιο, ο Κλαούντιο Λοτίτο τόνισε: "Μου συμβαίνει κάθε μέρα. Ζω έχοντας ασφάλεια εδώ και 20 χρόνια. Αν έπαιρνες το κινητό μου θα έβρισκες 500.000 απειλές για τη ζωή τη δική μου και τις οικογένειάς μου. Με απειλούν καθημερινά, αλλά δεν κάνω όλη αυτή τη φασαρία. Η υποκίνηση μίσους είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

