Μεγάλη εμφάνιση από την Μαρία Σάκκαρη στον ημιτελικό του Indian Wells όπου επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 6-7(5), 6-2) της Κόκο Γκοφ σε ένα επικό παιχνίδι.
Η Ελληνίδα τενίστρια ανέτρεψε τα προγνωστικά και έριξε στο… καναβάτσο την 20χρονη Αμερικανίδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.
Η αναμέτρηση δεν έλεγε να τελειώσει καθώς χρειάστηκε να διακοπεί και μάλιστα δύο φορές εξαιτίας της βροχής. Τη δεύτερη φορά μάλιστα η διακοπή διήρκησε σχεδόν δύο ώρες.
Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ανεπηρέαστη από τους εξωγενείς παράγοντες και έκανε τη… δουλειά της εκτοπίζοντας την Γκοφ, απέναντι στην οποία μετρά πέντε νίκες σε οκτώ ματς κι έκλεισε μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.
Τώρα σειρά έχει η Ίγκα Σβιόντεκ για την κατάκτηση του τίτλου, την οποία η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει άλλες πέντε φορές μετρώντας 3-2 νίκες στα μεταξύ τους μαρκαρίσματα.
Maria is in the ZONE ????????@mariasakkari | #TennisParadise pic.twitter.com/InZJgDo3lX
— wta (@WTA) March 16, 2024
Rain, rain go away ????☔️#TennisParadise pic.twitter.com/hwLwIYAVuU
— wta (@WTA) March 16, 2024
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

