Παρά τη νίκη της, με 4-1 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ως γνωστόν αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, χάνοντας στη ρεβάνς στην παράταση, με συνολικό σκορ 6-1, οπότε δεν πέρασε στα προημιτελικά του Conference League. Στα ΜΜΕ του Ισραήλ, γράφουν ότι αυτός ο αποκλεισμός, είναι ο πιο εξευτελιστικός που έχει υποστεί ποτέ μια ομάδα της εν λόγω χώρας, στην Ευρώπη.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τίτλος: «Ο πιο εξευτελιστικός αποκλεισμός ομάδας από το Ισραήλ στην Ευρώπη», που υπάρχει σε άρθρο στην ιστοσελίδα «sport5.co.il», ενώ το κείμενο αναφέρει: «Στο τέλος του αγώνα της Μακάμπι Τελ με τον Ολυμπιακό, σκέφτηκα τον ιδιοκτήτη Μιτς Γκόλντχαρ, που ήρθε από τον Καναδά με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, για να δει την ομάδα του να γράφει ιστορία και να προκρίνεται στα προημιτελικά της Ευρώπης.
Ο Γκόλνταρ δεν παρακολούθησε πολλούς αγώνες της ομάδας του γενικά, ούτε στο Ισραήλ ούτε στο εξωτερικό, πολύ σπάνια έρχεται στο παιχνίδι και μέχρι να φτάσει στη Σερβία όταν ήταν σίγουρος ότι ήρθε να διασκεδάσει, είδε τον πιο εξευτελιστικό αποκλεισμό μιας ισραηλινής ομάδας στην Ευρώπη και αυτή είναι η ομάδα του, η οποία δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η στιγμή είναι ο πιο ντροπιαστικός αποκλεισμός μιας ισραηλινής ομάδας από ευρωπαϊκή διοργάνωση».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

