Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στίβος: Στο μίτινγκ του Ναϊρόμπι οι Φραντζεσκάκης, Κυριαζής και Σκαρβέλη

Με τριπλή παρουσία θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα τον Απρίλιο στην Κένυα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο διεθνές μίτινγκ στίβου του Ναϊρόμπι στην Κένυα θα βρεθούν στις 20 Απριλίου, συνολικά τρεις αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας. Ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο Φραντζεσκάκη (σφυροβολία), τον Γιάννη Κυριαζή (ακοντισμός) και τη Σταματία Σκαρβέλη (σφυροβολία).

Η επίσημη ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ έχει ως εξής: «Η χρονιά για τους ρίπτες ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και επίσημα με το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων που έγινε στη Λεϊρία.

Οι καιρικές συνθήκες στον συγκεκριμένο αγώνα μπορεί να μην ήταν και οι καλύτερες όμως η ελληνική αποστολή κατάφερε να κατακτήσει τέσσερα χάλκινα μετάλλια. Οι αθλητές των δύο εξ αυτών θα συνεχίσουν μέσα στον Απρίλιο την αγωνιστική δράση σε ένα πολύ δυνατό μίτινγκ.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και ο Γιάννης Κυριαζής στις 20 Απριλίου θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ του Ναϊρόμπι, ενώ μαζί τους θα βρεθεί και η Σταματία Σκαρβέλη.

O 24χρονος πρωταθλητής της σφυροβολίας στη διοργάνωση της πορτογαλικής πόλης σημείωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση με 74,96 μ. που του έδωσαν την τρίτη θέση. Στο μίτινγκ στην Κένυα, όπου θα βρεθούν σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι του αγωνίσματος, θα επιδιώξει μια καλύτερη επίδοση.

Από την άλλη ο 28χρονος πρωταθλητής του ακοντισμού στη Λεϊρία έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα για τη χρονιά έχοντας καλύτερη βολή στα 80,52 μέτρα. Όπως είπε και ο ίδιος μετά τον αγώνα του στην Πορτογαλία ελπίζει σύντομα σε μεγαλύτερες βολές.

Η Σταματία Σκαρβέλη από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τους αγώνες. Η 28χρονη πρωταθλήτρια της σφυροβολίας την περσινή σεζόν είχε καλύτερη βολή στα 69,79 μ. σε αγώνα που είχε πάρει μέρος στην Αμερική».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ