Μπορεί να ακούγεται τρελό, εξωφρενικό, αδιανόητο ωστόσο δυστυχώς, οι έξι οπαδοί της ΑΕΚ που προσήχθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου επειδή είδαν το ματς με τη Λαμία από ταράτσα σπιτιού και άναψαν δύο καπνογόνα τα οποία και κράτησαν στα χέρια τους, πέρασαν σήμερα την πόρτα του δικαστηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν και πήραν αναβολή για την Τετάρτη και αυτομάτως αφέθηκαν ελεύθεροι με μόνο όρο να παρουσιαστούν την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Την Τετάρτη οι έξι φίλοι της ΑΕΚ θα δικαστούν για τους πυρσούς που άναψαν και κράτησαν στα χέρια τους σε τεράστια απόσταση από το γήπεδο χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό ζήτημα, με την ελπίδα ότι θα επικρατήσει η λογική. Και όχι ο παραλογισμός ορισμένων οργάνων, που έβαλαν σε μια κλούβα έξι φιλάθλους κατεβάζοντας τους από ένα σπίτι και έναν ιδιωτικό χώρο, εντελώς αναίτια και χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
H Ελληνική Αστυνομία είναι μια τεράστια φάρσα που έχει απέναντί του κάθε μέρα ο Έλληνας πολίτης. Το ότι πήραν 41% οι επικίνδυνοι κλόουν της ΝΔ και πλέον μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς έλεγχο, δημιουργεί ένα εκρηκτικό και ιδιαίτερα ανησυχητικό συνδυασμό.
Δυστυχώς υπάρχει μια ολόκληρη τετραετία μπροστά μας να καταπιούμε, το χθεσινό ήταν απλώς το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τρέιλερ.
Με κεκλεισμενων η όχι, με αναστροφή η οχι, με διακοπή η όχι, με, με, με, αυτή την φορά δεν γλυτώνουν!!!
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Η ΑΕΚ ΩΣ ΥΠΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ;
Σταματήστε να είστε φοβικοι με τα πάντα ποια... Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση!
Δεν έχουμε περάσει και λίγα αδελφέ. Μόνο σε εμάς έτυχε κλοπή γηπέδου.
Ναι αλλά είναι τελείως διαφορετικά θέματα...
Καμια απολύτως περίπτωση... Το γήπεδο ηταν κεκλεισμενων και απο εξω και δη σε ιδιωτικό χώρο δεν υπάρχει κανενας νομος που προβλέπει οποιαδήποτε τιμωρια! Το τι μπορεί να ελεγαν οι μπατσοι κλπ για να προκαλέσουν δεν εχει καμια βαση... Ούτως η άλλως απο iQ ειναι περιορισμένων δυνατοτήτων και ουτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τους νομους
Οπως γράφει ο Κετσε οι αστυνομικοί πανηγυριζαν κι ελεγαν παιξτε τωρα κεκλεισμενων με οσφπ. ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Ας μαθουν πρωτα του νομους οι αγραμματες υπηρετριες και μετα θα τους ρωτησουμε αν θα παιξουμε κεκλεισμενων.Ηδη η ουεφα με την τιμωρια του παοκ εχει παρει αναποδες.Ας τιμωρησουν με αυτα τα καραγκιοζλικια την ομαδα για πυρσους σε ταρατσα και μετα θα δεις ομορφιες και αποκλεισμους ομαδων.Στο ματι μας εχουν βαλει ολοι.Απο ευρωκοινοβουλια μεχρι ουεφα,Αντε ας το τραβηξουν το σκοινι.
Που το λέει, ότι ο Κέτσε είπε αυτά για κεκλεισμένων;
υπόλογη η ΑΕκ για κάτι που έγινε σε ιδιωτικό χώρο? σε κανένα δικαστήριο δε θα σταθεί αυτό, μην διαβάζετε τις φρούδες ελπίδες των γαύρων κάθε απόχρωσης
Στην Κολομβία των Βαλκανίων, τέτοιες ερωτήσεις δεν μπορούν να απαντηθούν. Θα φανεί, πιθανόν να ειναι και καλύτερα να παίξουμε κεκλεισμένων, γιατί δεν μπορούν να σκαρφιστούν κάτι και να διακόψουν το ματς. Αλλιώς για εκεί θα το πάνε 100%
Ευτυχώς λειτουργεί το "κράτος δικαίου" και θα μας προστατεύσει από αυτούς τους "αδίστακτους εγκληματίες" με τους πυρσούς.
Τώρα για κάτι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι αν και καταδικασμένοι και κάτι εγκληματίες υπουργούς που δολοφόνησαν τα παιδιά στα Τέμπη δεν πειράζει βρε αδερφέ...
Επίσης αδελφέ και γι' αυτούς που ήρθαν από την άλλη άκρη της Κροατίας και σκότωσαν τον Μιχάλη, τελικά δεν τρέχει κάστανο.
πολύ σωστό!!!
ποιο μ@@@κας απο αυτον που εδωσε την εντολη δε γινετε
Λοιπόν, για να ξέρουμε τι λέμε.
Η αστυνομία δεν λειτούργησε από μόνη της.
Δόθηκε εντολή και την ακολούθησαν.
Και αν το συνδυάσουμε με σχόλια δημοσιογράφων γνωστών και μη εξαιρεταιων για την υψηλή προπαγανδιστική τους δράση από χθες το βράδυ, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε από πού προέρχονται.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μα ακριβώς από εκεί που εμπορεύονται όλα αυτά τα αισχη από το καλοκαίρι και μετά για να μην πιάσουμε τα περσινά...
Επειδή δεν πάει άλλο, αυτό εδώ δεν πρέπει να περάσει με τίποτα και κυρίως πρέπει να βρει όλο το λαό της ΑΕΚ ΕΝΩΜΕΝΟ απέναντι τους.
Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω....
Νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι...
Εχτές οι βάζελοι πρασίνισαν με πυρσούς τα πάντα κατά την υποδοχή της ομάδας τους ακούστηκε κάτι για συλλήψεις και δεν το πήραμε είδηση;
Να τα πούμε από τώρα για να ωριμάσει στο μυαλό μερικών τις επόμενες βδομάδες μέχρι το ντέρμπι με τον γαύρο:
Θα έρθουν για να διακόψουν το ματς αν τους δοθεί ευκαιρία. Θα έρθουν για να κλείσουν την Αγια Σοφιά μας. Θα έρθουν για να κάνουν ότι ζημιά και κακό μπορέσουν στην ΑΕΚ. Με την αστυνομία να εκτελεί πιστά ότι εντολές της δίνουν σαν υπηρέτρια είναι παραπάνω από αυτονόητο πως δεν πρέπει να γίνει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτιδήποτε μέσα, έξω ή και γύρω από το γήπεδο όπως βλέπετε. Οτιδήποτε όμως. Αυτοί είναι ικανοί να βάλουν την αστυνομία βρει και να γράψει και για τυχόν τσαμπατζήδες που μπορεί να μπουν στην "ακατάλληλη" Αγια Σοφιά.
Δεν θα μας το συγχωρήσουν ΠΟΤΕ πως ο Τίγρης έκανε όχι απλά γήποδο αλλά γηπεδάρα και καλύτερο από το δημόσιο δικό τους. Θα κυνηγούν ΠΑΝΤΑ την Αγια Σοφιά!
Θέλει πολύ προσοχή μέσα και έξω από το γήπεδο! μας την έχουν στημένη και με το παραμικρό θα μας κλείσουν το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε κεκλεισμένων για μια κροτίδα (μια!). Συνέλαβαν 6 παιδιά γιατί άναψαν πυρσούς σε πολυκατοικία μακρυά από το γήπεδο! Σκέψου να ανάξει κάποιος μέσα τι έχει να γίνει!
Απο μπου@@@λο κρατος ολα να τα περιμενουμε
Απο μπου@@@λο κρατος ολα να τα περιμενουμε
τραγικά πράγματα
Αναβολή γιατι ρε παιδια, είμαστε σοβαροι? Στην χούντα του Μητσοτακισταν θα φοβόμαστε να κάνουμε και το τσιγάρο μας στο μπαλκονι?
Οι μπατσοι δεν έχουν με τίποτα πιο σοβαρο να νιώσουν και χρήσιμοι στην κοινωνία και ασχολούνται με 6 νοματεους που φώναζαν συνθήματα σε μια ταρατσα?
Μονο σε εμενα φαινεται οτι υπαρχει παρακρατικη προσπαθεια τιμωριας της εδρας μας στο παιχνιδι με τον ολυμπιακο;;
Χούντα , μόνο κατ’ επίφαση “δημοκρατική” χώρα!