Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντετοκούνμπο: Θέλω πάρα πολύ να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς διαβεβαίωσε πως θέλει να ενισχύσει την εθνική ομάδα στο ολυμπιακό τουρνουά

Στο διάστημα 2-7 Ιουλίου, η Εθνική Ανδρών μπάσκετ θα διεκδικήσει, στο προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε σαφές, από τη μεριά του, πως θα ήθελε να ενισχύσει την εθνική ομάδα, εάν καταφέρει να προκριθεί, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά όσα είπε, στο amerikanos.com, ο Έλληνας φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς:

Για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον κόουτς της Εθνικής, Βασίλη Σπανούλη: «Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην Ολυμπιάδα. Είναι ακόμα μακριά. Είναι τέσσερις πέντε μήνες από τώρα. Δεν θα σου πω ψέματα, στο μυαλό μου τώρα δεν έχω την Ολυμπιάδα και δεν τη σκέφτομαι. Σίγουρα βλέπω τα παιδιά που παίζουν. Και είδα την τελευταία νίκη που έκαναν με την Ολλανδία. Ήταν τρομεροί. Γύρισαν το ματς, παίξανε άμυνα στα τελευταία λεπτά, γύρισαν την μπάλα, βρήκανε ελεύθερα σουτ, παίξανε πάρα πολύ ωραία. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας που έχει ενέργεια, παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά σίγουρα αυτό έρχεται από τον προπονητή, το Βασίλη Σπανούλη».

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό: "Έπαιξε 18-20 χρόνια μπάσκετ. Ξέρει πάρα πολύ μπάσκετ και σε αφήνει να βγάλεις το ταλέντο σου. Σε αφήνει εκεί έξω να παίξεις ελεύθερα και πιστεύω όσο παίζεις για να κερδίσεις και όσο παίζεις για να βοηθάς την ομάδα, σε αφήνει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις, να βγάζεις το ταλέντο σου εκεί έξω. Αλλά όταν έρθει αυτή η στιγμή θα ήθελα πάρα πολύ να πάμε καλά στο Προολυμπιακό και μακάρι να πάρουμε μια πρόκριση στην Ολυμπιάδα. Το 2016, πριν 8 χρόνια είχαμε μια ευκαιρία να πάμε, όταν παίξαμε με την Κροατία και χάσαμε. Αυτό ήταν το πιο κοντά που έχω βρεθεί σε Ολυμπιάδα. Είναι όνειρο κάθε αθλητή να είναι στο Ολυμπιακό Χωριό, να μπορεί να φοράει το εθνόσημο και να είναι εκεί έξω με τους συμπαίκτες του και να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Μακάρι να μπορέσω και εγώ να με ευλογήσει ο Θεός να το κάνω αυτό".

Για το αν παρακολουθεί Euroleague και τον αδερφό του, Κώστα Αντετοκούνμπο: "Παρακολουθώ και Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Δεν βλέπω όλα τα ματς, βλέπω τα highlights. Νομίζω ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος και Ολυμπιακός τέταρτος; Εύχομαι και στις δυο ομάδες το καλύτερο. Εύχομαι ο Κώστας να γυρίσει υγιής, να είναι γερός, δυνατός, να μπορεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί να κάνει την ομάδα, να βοηθήσει την ομάδα του, να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί. Και όπως είπα εύχομαι και οι δυο μας το καλύτερο. Παρακολουθώ αλλά δεν βλέπω τα ματς. Βλέπω μόνο τα highlights. Μου αρέσει πολύ, δεν παρακολουθώ NBA. Euroleague όμως βλέπω".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ