Αντιπροσωπεία της «Θύρας 7» βρέθηκε στου Ρέντη πριν την τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League.
Και η εν λόγω επίσκεψη έχει τη δική της σημαντική σημασία αφού έρχεται μετά από ένα άσχημο βράδυ και τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι οπαδοί θέλησαν να στηρίξουν τους παίκτες πρίν το παιχνίδι με τους πράσινους.
Μεταξύ άλλων τους ανέφεραν πως μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, αλλά και τους πιστεύουν πως είναι ικανοί να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και να προκριθούν στα προημιτελικά του Europa Conference League.
«Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια προς το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.
Στη συνέχεια απευθύνθηκαν και στον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, λέγοντάς του πως πρέπει να εξηγήσει σε άπαντες που βρίσκονται: «Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές πού έχουν έρθει. Μη φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

