EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-1
Γήπεδο: Ζοσέ Αλβαλάδε
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σπόρτινγκ και Αταλάντα μέσα στη Λισαβόνα και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση. Πανέμορφο ματς στο «Αλβαλάδε», το οποίο εκτός από τα δύο γκολ είχε και τέσσερα δοκάρια.
Στο 7ο λεπτό ο Έντουαρντς έκανε φοβερή ενέργεια και γύρισμα από δεξιά αλλά η άμυνα της Αταλάντα έκοψε και στο 17’ ο Τρινκάο πέρασε πανέμορφη κάθετη στον Παουλίνιο που πάτησε περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.
Η Αταλάντα άγγιξε το γκολ στο 24ο λεπτό καθώς είχε δοκάρι με τον Χολμ και στο 25’ και ο Σκαμάκα σημάδεψε το δοκάρι της Σπόρτινγκ ενώ στο 31’ ο Ίσραελ έβγαλε σε κόρνερ μετά από πλασέ του Ντε Ρόουν.
Τελικά στο 39ο λεπτό μετά από λάθος γύρισμα ο Ίσραελ βγήκε μακριά από την εστία του, ο Μίραντσουκ πρόλαβε να δώσει την μπάλα στον Σκαμάκα που έκανε μια προσποίηση και πλάσαρε για το 1-1. Στο 42’ ο Σκαμάκα άγγιξε και το 2ο γκολ αλλά ο Ίσραελ απέκρουσε την κεφαλιά του.
Στο 52ο λεπτό ο Κατάμο έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά αλλά ο Μούσο έσωσε και στο 57’ η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρινκάο έφυγε ελάχιστα έξω. Στο 60’ ο Λούκμαν άδειασε τον Κουαρέσμα και πλάσαρε από το πέναλτι αλλά η μπάλα σταμάτησε ξανά στο δοκάρι και στο 62’ ήταν η σειρά του Κόατες να στείλει την μπάλα στο δοκάρι της Αταλάντα.
Στο 75ο λεπτό η κεφαλιά του Κολάσινατς πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 86’ ο Τουρέ πέτυχε πανέμορφο γκολ με ψαλιδάκι αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ίσραελ, Ρέις, Κόατες, Μορίτα (84’ Μπραγκάνσα), Κατάμο, Ντιομαντέ (46’ Στ.Γιούστε), Κουαρέσμα, Κοϊντρέντι (46’ Χιούλμαντ), Έντουαρντς (46’ Γκιόκερες), Παουλίνιο (69’ Εσγάιο), Τρινκάο
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Χολμ (90’ Τζαπακόστα), Χίεν (46’ Σκαλβίνι), Κολάσινατς, Ντζιμσίτι, Ρουτζέρι, Έντερσον, Ντε Ρόουν, Μίραντσουκ (72’ Κοουπμάινερς), Σκαμάκα (82’ Τουρέ), Λούκμαν (72’ Ντε Κετελάρ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

