Ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στάθηκε στο ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως η πρόκριση για τον Παναιτωλικό χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι. «Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά και με τη βοήθεια του κόσμου είχε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά όσο περνούσε η ώρα ισορροπήσαμε. Είχαμε κι εμείς τις στιγμές μας, στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως ήμασταν πολύ καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ για να πάμε στην παράταση. Στη φάση του Ντουάρτε η μπάλα πέρασε μισό μέτρο από το τέρμα.
Πιστεύω πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου και εκεί θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η προσπάθεια που κάναμε και η πορεία μας στο Κύπελλο ήταν πολύ μεγάλη, ήμασταν ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και ήρθε εδώ. Νιώθουμε περηφάνια για αυτά τα παιδιά, αυτό το παιχνίδι όμως τελείωσε. Να χαρούμε που φτάσαμε ως εδώ, αλλά τα σπουδαία για μας είναι με το πρωτάθλημα. Έχουμε άλλα επτά παιχνίδια, θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάναμε. Συνεχίζουμε και προσηλωνόμαστε 100% στο στόχο του πρωταθλήματος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

