Την, κοινή συναινέσει, λύση του συμβολαίου του Καρλίτος ανακοίνωσε η Λαμία, με τον Ισπανό, πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας της Φθιώτιδας, να συνεχίζει την καριέρα του στην Αστάνα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ συνοδεύεται από βίντεο, με το οποίο αποχαιρετά τον Καρλίτος.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 33χρονο Ισπανό επιθετικό Carlitos, του οποίου η μεταγραφή στην Αστάνα, στο Καζακστάν ολοκληρώθηκε μετά τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης.
Ο Carlitos ενσωματώθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2023 και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Συλλόγου στη Super League, καθώς πέτυχε 10 γκολ σε 21 παιχνίδια, μοίρασε 5 ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα στην μεγάλη φετινή επιτυχία, της εισόδου στα play offs του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.
Η οικογένεια της Λαμίας ευχαριστεί τον Carlitos για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα!".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!