Η 24χρονη πασαδόρος του ΑΟΛ ήταν η κορυφαία της ομάδας της στην σπουδαία νίκη με 3-0 σετ επί του Παναθηναϊκού. Η Φλιάκου εκτός από τους 7 πόντους που πέτυχε με 5 μπλοκ, 1 επίθεση και 1 άσσο οργάνωσε άψογα το παιχνίδι της ομάδα της στην επίθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της καλής οργάνωσης ήταν ότι η Λαμία τελείωσε με 39% αποτελεσματικότητα στην επίθεση με μόλις 15% άριστες υποδοχές.
Η Εβελίνα Φλιάκου γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 2000 και αγωνίζεται ως πασαδόρος. Το καλοκαίρι του 2023 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στον ΑΟ Λαμίας, ενώ προηγουμένως έχει φορέσει τις φανέλες του Ηλυσιακού, της Θέτιδας, του Πανναξιακού, του Πορφύρα και του Πανιώνιου.
Με αφορμή την ανάδειξή της ως KYANA MVP η Εβελίνα Φλιάκου δήλωσε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα, βαθμολογικά και ψυχολογικά, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο αγώνας κρίθηκε στην γενικά καλή απόδοση της ομάδας μας και στο ότι δεν κάναμε πολλά λάθη. Στα κρίσιμα σημεία πήραμε τους πόντους που θέλαμε και ήρθε αυτή η νίκη. Τον τελευταίο καιρό έχουμε πετύχει σημαντικές νίκες και μπροστά μας έχουμε τρεις τελικούς που θέλουμε τη νίκη για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τις αλλαγές στο ρόστερ κατά την διάρκεια της σεζόν: «Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε στη μετάβαση με τις αλλαγές στο ρόστερ. Τώρα έχουμε δέσει καλά ως ομάδα και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου», ενώ κλείνοντας αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα της:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

