Ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Βόλο στο τέλος της σεζόν κάτι που επανάλαβε και σε δηλώσεις του στον «Astra».
Οι δηλώσεις του:
«Το 2017 πήρα την απόφαση να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο, επί σειρά ετών ταλαιπωρείται από μερικά άτομα, 100 από Νέα Ιωνία και 100 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι να βρίζουν τη μάνα και το σπίτι κάποιου. Αγωνιστικά ο Βόλος πέτυχε 200%, πέρυσι έπαιξε στα playoffs.
Είχε αθλητικό τουρισμό και ανάπτυξη η πόλη. Δεν κατάφερα να ενώσω τον κόσμο και να αγκαλιαστεί η ομάδα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Δεν ήθελα να διχάσω αλλά να ενώσω.
Η μία ομάδα είναι στο Α’ τοπικό, η άλλη ομάδα βρήκε ένα κορόιδο από την Αγγλία για να πληρώνει και οι υπόλοιποι να κάνουν τους παράγοντες. Εγώ κουράστηκα και αποχωρώ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Θα κάνουμε προσπάθεια να μείνει ο Βόλος στη Super League.
Άσχετα εάν θα τα καταφέρει θα ψάξουμε να βρούμε επιχειρηματία να την αγοράσει, αλλιώς θα διαλυθεί. Μόνο με σοβαρούς επιχειρηματίες θα μιλήσω, θα τη δώσω χωρίς αντίτιμο. Ο λόγος μου εμένα είναι συμβόλαιο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!