Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ταραμπάνκο: Τα πρώτα που κοιτάω σε έναν άντρα είναι τα νύχια και τα δόντια (VIDEO)

Η ίδια συμπλήρωσε ότι ερωτεύεται εύκολα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για τις προσωπικές της σχέσης μίλησε το μοντέλο και νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, όταν τη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.

Η Ταραμπάνκο ρωτήθηκε αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο με κάποια σχέση της και ποια είναι τα πρώτα στοιχεία που θα κοιτάξει σε έναν άντρα, ο οποίος την ενδιαφέρει ερωτικά. Όπως φαίνεται στο απόσπασμα που έδειξε το πρωί της επομένης το «Happy Day» η Κάτια Ταραμπάνκο δίνει μεγάλη προσοχή στα νύχια και τα δόντια.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο είπε στις κάμερες ότι: «Όταν ξεκινούσα μια σχέση -επειδή είμαι ένας άνθρωπος που ερωτεύεται εύκολα- πάντα σκεφτόμουν τον άντρα απέναντί μου, ως γαμπρό στην εκκλησία και πάει λέγοντας. Τσεκάρω νύχια και δόντια, τσεκάρω αν είναι ωραία, είναι τα πρώτα πράγματα που κοιτάω. Μετά κοιτάω αν θα ήταν ο άνθρωπος που θα μπορούσα να γνωρίσω στον πατέρα μου στην εκκλησία, αν μπορεί να σταθεί».

Για το φλερτ που δέχεται στα social media, είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Δέχομαι φλερτ στα social media, αλλά μου στέλνουν και κάτι ακραία μηνύματα. Υπάρχουν περίεργα γούστα εκεί έξω, κάτι με τακούνια, με πόδια. Όταν είμαι χαρούμενη, αισθάνομαι όμορφη. Όταν είμαι πεσμένη ψυχολογικά, νιώθω αντιαισθητική».

 

Πηγή ΦΩΤΟ: kweenkatyatar/Instagram




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ