Δεδομένη πρέπει να θεωρείται πλέον η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής θα είναι αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστεί και τρίτος… πόλος.
Η υποψηφιότητας της αποφασίστε σε συνάντηση που έγινε στην οποία συμμετείχαν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Νίκος Παππάς, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και οι Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα κάλεσαν την Όλγα Γεροβασίλη και της πρότειναν να είναι το πρόσωπο κοινής αποδοχής απέναντι στον Κασσελάκη. Η κ.Γεροβασίλη έκανε συναντήσεις μέσα στην ημέρα για να δει αν το κλίμα είναι πράγματι υπέρ της.
Αναμένεται να φανεί ποια θα είναι η στάση του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρόεδρος και το περιβάλλον του ήταν αυτοί που προώθησαν την επιλογή Κασσελάκη και ουσιαστικά τον οδήγησαν στη νίκη. Ο Τσίπρας όμως εμφανίζεται απογοητευμένος από τη δική του επιλογή και είναι αυτός που του δείχνει την έξοδο. Οι σχέσεις πάντως του πρώην πρωθυπουργού με την κ.Γεροβασίλη είναι άριστες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

