Ο φετινός τελικός του Conference League θα λάβει χώρα στις 29 Μαΐου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΑΕΚ.
Ο προπονητής του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει τον ρόλο του πρεσβευτή του τελικού από την UEFA έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την UEFA για την τιμή που μου έχει κάνει να είμαι ο πρεσβευτής του τελικού που θα γίνει στην Αθήνα, στην OPAP Arena. Εύχομαι να δούμε έναν πολύ καλό τελικό. Πιστεύω πως είμαστε καθ' όλα έτοιμοι και να αποδείξουμε για μια ακόμα φορά ότι η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό του τελικού του Conference League», ανέφερε ο Δέλλας στο μήνυμά του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

