Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τη ρατσιστική επίθεση Μπέου στον Τετέι

«Εδώ είναι Ελλάδα, όχι Κορέα», φώναζε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος

Την ερχόμενη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση, για τη ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι της Κηφισιάς.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος ζήτησε και πήρε αναβολή, επικαλούμενος την αποχή του δικηγόρου του.

Αρχικά, το αίτημα του Μπέου απορρίφθηκε, από τον αθλητικό δικαστή, τον Αθανάσιο Δάτσκο, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του δημάρχου Βόλου.

"Εδώ είναι Ελλάδα όχι Κορέα. Μην με αναγκάσετε να ζητήσω εξαίρεση. Δεν θα δικαστεί, θα σου κάνω αναφορά, ζητάω την εξαίρεση σου, μην τρελαθούμε κιόλας", έλεγε ο Μπέος.

Στη συνέχεια, οι τόνοι έπεσαν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βόλος να λέει πως "δεν είχα σκοπό να σας θίξω και να σας μειώσω. Είμαι διαβητικός και σε αυτές τις περιπτώσεις ανεβαίνει το ζάχαρό μου"




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ