Για τη Θεσσαλονίκη πέταξε η ΑΕΚ εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η κιτρινόμαυρη αποστολή μάλιστα, «τράκαρε» με αυτή του Παναθηναϊκού, που την ίδια ώρα αναχωρεί για τον αγώνα στις Σέρρες. Μάλιστα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Παναγιώτης Κονέ είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Τάσο Μπακασέτα, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες βεβαίως τη χρονιά της κατάκτησης του τίτλου το 17/18. Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πως και δεν μπήκε σε λάθος αεροπλάνο ο Τάσος; Έχει μεγάλη δύναμη η συνήθεια και ακόμα μεγαλύτερη η αγνή (και όχι επαγγελματική) αγάπη.