Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κουλιανού: Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό (VIDEO)

«Προτιμώ να με φλερτάρουν ηλικίες κοντά στην ηλικία μου», αναφέρει

Η Βίκυ Κουλιανού αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται κατά καιρούς από άνδρες που είναι μικρότεροί της. Ωστόσο, όπως τόνισε, δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με αυτό και προτιμά να τη φλερτάρουν άντρες που είναι κοντά στην ηλικία της.

«Έχω λάβει πολύ ωραία δώρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Είμαι πάνω από τα άντα! Προτιμώ να με φλερτάρουν ηλικίες κοντά στην ηλικία μου, δεν έχω ανασφάλειες ώστε να με φλερτάρουν μικρότεροι άντρες. Το φλερτ είναι χαρά και ζωή», είπε αρχικά η Βίκυ Κουλιανού.

Η Βίκυ Κουλιανού είπε στη συνέχεια: «Μέσα στη νύχτα κάποιος έχει κάνει ταξίδι για να με γνωρίσει, αφήνοντάς μου λουλούδια, γράμμα και σοκολατάκια. Ωραία προσέγγιση, αλλά δεν ευδοκίμησε».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ