Με επίθεση-φωτιά και διαστήματα σαρωτικού ποδοσφαίρου, η ΑΕΚ παρέσυρε τον Αστέρα Τρίπολης και έδειξε πως έχει πάρει… φόρα! Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο έχοντας πρωταγωνιστή και σκόρερ τον «καυτό» Έκι Πόνσε που χτύπησε ξανά με σεντρεφορίσια κίνηση και κεφαλιά έχοντας συμμετοχή και στο πρώτο αυτογκόλ του Τζουκάνοβιτς, ενώ στην επανάληψη ο Πελάδο απέσυρε τον Αργεντινό και έφερε τον Λιβάι Γκαρσία που στην επιστροφή του δεν… πιανόταν με τίποτα και αποτελείωσε τους μαχητικούς Αρκάδες σημειώνοντας το τέταρτο γκολ της Ένωσης. Ντεμπούτο με το... δεξί και θετικές κινήσεις απο τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο. Δυο στιγμές αδράνειας έφεραν τα δυο τέρματα των αντιπάλων, θα μπορούσε πολύ μεγαλύτερο σκορ η ΑΕΚ βάσει εύκαιρων, με τους κιτρινόμαυρους να ανεβαίνουν στην κορυφή μετά από αυτή τη νίκη και πλέον… περιμένουν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μπορει να μην εχει και τοση σημασια αλλα το δευτερο γκολ του Αστερα ειναι επιθετικο φαουλ και καρτα για αντιαθλιτικο χτυπημα στον Καλενς απο τον Μιριτελο....ετσι για να μην αφηνουμε τιποτα να περναει και να μας λενε για βαρ κλπ.