AFRICAN NATIONS CUP-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Ακτή Ελεφαντοστού-Μάλι:
(Αντινγκρά 90’, Ντιακιτέ 120+2’-Ντόργκελες 71’)
Μυθική πρόκριση για την οικοδέσποινα του Africa Nations Cup. Η Ακτή Ελεφαντοστού βρέθηκε να χάνει από το Μάλι ως το 90ο λεπτό κι ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 44’ αλλά κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση και στο τέλος να κερδίσει με 2-1 και να βρεθεί στα ημιτελικά.
Στο 17ο λεπτό ο Φοφανά έπιασε πέναλτι του Τραορέ ενώ στο 44’ αποβλήθηκε ο Κοσουνού της Ακτής,. Έτσι το Μάλι πίεσε στην επανάληψη και στο 71ο λεπτό ο Ντόργκελες έκανε το 0-1 με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή. Κι όμως στο 90ο λεπτό ο Αντινγκρά κέρδισε τις κόντρες και με σουτ από το πέναλτι έκανε το 1-1 κι έστειλε το ματς στην παράταση. Κι εκεί στο 120+2’ ο Ντιακιτέ με τακουνάκι έκανε το 2-1 και μάλιστα αποβλήθηκε με 2η κάρτα πάνω στους πανηγυρισμούς.
NÉNÉ DORGELES. ???????????????? pic.twitter.com/oNAOvwCDYE
— ???? Actu Foot Afrique (@ActuFootAfrique) February 3, 2024
INCREDIBLE!
— Right to Dream (@right2dream) February 3, 2024
Simon Adingra with a 90th-minute equalizer for Ivory Coast in #AFCON2023 quarters! ⚽️ ????????
pic.twitter.com/utseatv3sV
DIAKITE WITH 120 MINUTE WINNER FOR IVORY COAST
— Yimzy (@oyimzy) February 3, 2024
pic.twitter.com/o5whfwqDa9
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

