Η Φούλαμ αναζητούσε καθ’ όλη την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τον παίκτη εκείνον που θα κάνει σημείο αναφοράς στην κορυφή της επίθεσής της και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Αρμάντο Μπρόγια.
Ο διεθνής Αλβανός επιθετικός φέτος εχει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Τσέλσι, έχοντας σκοράρει 2 φορές, η μία μάλιστα, απέναντι στην Φούλαμ σε νίκη της Τσέλσι για το πρωτάθλημα με 2-0. Πέρυσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός αρκετούς μήνες, όμως στην επιστροφή του βρήκε ευκαιρίες από τον Ποκετίνο, χωρίς ωστόσο να δικαιώσει τις προσδοκίες γύρω από το όνομα του.
Η μεταγραφή του θα είναι υπο την μορφή δανεισμού με το ενοίκιο που θα καταβληθεί από την Φούλαμ, να αγγίζει τα 5 εκατομμύρια λίρες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

