Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πολυχρονόπουλος: Δεν έχω παίξει σε τζόγο χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου»

Τι αναφέρει σε συνέντευξή του ο δημιουργός του «Άλλος Άνθρωπος»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μίλησε σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star. Ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει πάρει ποτέ χρήματα από το ταμείο του «Άλλου Ανθρώπου» για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια.

«Τα χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου» πήγαιναν όλα στον «Άλλο Άνθρωπο», δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς» ήταν οι απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις αν χρησιμοποιούσε τα χρήματα που έμπαιναν στους λογαριασμούς για να τα παίξει στον τζόγο.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητά του ότι «η αλήθεια θα φανεί» σε ότι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων που έμπαιναν στους δύο λογαριασμούς (σ.σ. της μητέρας του και του γαμπρού του) και ότι δεν περίμενε ποτέ μετά από 13 χρόνια κοινωνικής δράσης να βρεθεί κατηγορούμενος.

Ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας επανέλαβε ακόμα ότι τις κάρτες από τους δύο λογαριασμούς τις διαχειριζόταν ο ίδιος και ότι δεν διαθέτει άλλον ατομικό λογαριασμό. «Δεν έχω ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα ούτε παπάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, ο Πολυχρονόπουλος ανέφερε επίσης ότι «δεν έχει καταλάβει τι γράφει το πόρισμα και επανέλαβε ότι ποτέ δεν πίστευε πως θα βρεθεί απολογούμενος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ