Η ΚΕΔ απάντησε θετικά στο αίτημα της ΠΑΕ Άρης, να ορίζονται Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, μετά τα παράπονα που εκφράστηκαν για τη διαιτησία του Δανού Κρογκ, στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό.
Ωστόσο, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έσπευσε να διευκρινίσει πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, αφού, στα υπόλοιπα παιχνίδια, ορίζονται, ούτως ή άλλως, Έλληνες διαιτητές.
Έτσι, εφόσον δώσουν την έγκρισή τους οι ομάδες του Big-4, τα παιχνίδια με τον Άρη θα σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές, διαφορετικά θα συνεχίσουν να ορίζονται ξένοι, όπως είχε συμφωνηθεί από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!