Ο Φώτης Κατσικάρης γύρισε στην Ισπανία αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Τζιρόνα. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πόσο ενθουσιασμένος είναι για το νέο πρότζεκτ που αναλαμβάνει, ενώ αναφέρθηκε στην επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Τζιρόνα, Μαρκ Γκασόλ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα για το κλαμπ και τους φιλάθλους. Μίλησα με τον Μαρκ και κατάλαβα τον ενθουσιασμό που υπάρχει. Είμαι πεπεισμένος ότι παρά την κακή θέση στη βαθμολογία, θα τα καταφέρουμε σίγουρα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσουμε. Το πρότζεκτ της Τζιρόνα είναι πολύ φιλόδοξο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

