Ένας στόχος λιγότερος για την Μπαρτσελόνα, αφού αποκλείστηκε, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, χάνοντας 4-2 στην παράταση στο "Σαν Μαμές".
Η πρωταθλήτρια Ισπανίας παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον 24χρονο Πένια, στην άμυνα τον 20χρονο Μπαλντέ, αλλά και τους Πέδρι και Γιαμάλ που είναι 21 και 16 χρόνων αντίστοιχα.
Ο Τσάβι εξέφρασε την υπερηφάνεια του, για το γεγονός πως στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, και υπογράμμισε ότι, πλέον, το μυαλό όλων είναι στο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το Champions League.
Σε δηλώσεις του, ο Τσάβι τόνισε: "Προσπαθήσαμε, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις στο Σαν Μαμές σε έναν αγώνα.
Προηγηθήκαμε με το γκολ του Λαμίν. Ήταν έντονοι, επιθετικοί. Είμαστε περήφανοι όμως, γιατί αγωνιστήκαμε μέχρι το τέλος. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και εμείς δεν τα ελαχιστοποιήσαμε.
Έχουμε συμπεριλάβει νεαρούς παίκτες στην ομάδα κι αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος, φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Θα παλέψουμε στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Θα παλέψουμε για τους τίτλους όπως κάναμε σήμερα.
Είναι η αρχή για κάτι σημαντικό, είτε είμαι προπονητής είτε όχι. Υπάρχει μέλλον".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

