Στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών προκρίθηκαν οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε με ανατροπή 3-1 σετ την Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο» και θα διεκδικήσει την είσοδό της στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό της το μεσημέρι της Πέμπτης (25/1, 12.30).
Η Λαμία ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και κατέκτησε το πρώτο σετ και είχε την ευκαιρία στο δεύτερο να προηγηθεί με 2-0 σετ, αλλά τα Πεύκα έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν.
Με την ψυχολογία πλέον με το μέρος τους οι αθλήτριες του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν ανώτερες στην συνέχεια του αγώνα, φτάνοντας με άνεση στο 1-3 σετ με 12-25 και 16-25.
Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Παρατηρητής: Παναγής, Επόπτες: Στάικος, Καλαντζής, Γραμματεία: Καραβάνα.
Τα σετ: 1-3 (25-22, 26-28, 12-25, 16-25)
Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Ηλίας Αγγέλης): Μαραθοκαμπίτου, Αργυρίου, Φλιάκου, Κίλιτς, Παπακωνσταντίνου, Πέγισιτς / Παγώνη (λ), Τσιριμόκου (λ), Καραγιάννη, Σουλιώτη.
Α.Σ. ΑΚΑΔ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ (Κώστας Παπαδόπουλος): Δρακουλίδου, Καντγουόρθ, Απλαδά, Μορένο, Νικόλοβα, Γκραφ / Μπάλλα (λ), Στεργιάκη (λ), Μιχοπούλου, Τόλιου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

