Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καρδίτσα: Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες-Παραμένουν στον κόμβο του Ε65


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με δυναμικές κινητοποιήσεις σχεδιάζουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους οι αγρότες που έχουν παραταχθεί από το απόγευμα της Τετάρτης στον κόμβο της Καρδίτσας στον Ε65.

Στο σημείο η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο γίνεται μέσω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Στα σημεία που οδηγούν στον Ε65 εξακολουθούν να υπάρχουν οχήματα της αστυνομίας καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αγρότες έχουν ανάψει φωτιά, καθώς η θερμοκρασία είναι κάτω από πέντε βαθμούς Κελσίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα πέσει χαμηλότερα.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, στην τοποθέτησή του μπροστά στους αγρότες ανέφερε ότι η κυβέρνηση το απόγευμα χρησιμοποίησε βία και καταστολή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ταμία της ομοσπονδίας αλλά και μία προσαγωγή ενός αγρότη.

«Εμείς», τόνισε ο κ. Τζέλλας, «βγήκαμε να αγωνιστούμε για να μείνει η ύπαιθρος ζωντανή. Θα παραμείνουμε στο δρόμο μέχρι να λυθούν όλα τα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των μελισσοκόμων και των πλημμυροπαθών». Ανέφερε ότι αύριο στο σημείο θα είναι ακόμα περισσότεροι αγρότες, κάνοντας κάλεσμα να ενισχυθεί η κινητοποίηση και από άλλους φορείς της περιοχής. Το τελευταίο ζήτησε στον σύντομο χαιρετισμό του και ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και γραμματέας του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, κ. Παπαδόπουλος, καταδικάζοντας παράλληλα τη βία από πλευράς των αστυνομικών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τον ΣΚΑΪ, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες οι αγρότες να ανέβουν και πάλι με τα πόδια στην Εθνική Οδό.

Παράλληλα, την Πέμπτη αναμένεται οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων να συζητήσουν όλοι μαζί τις επόμενες κινήσεις τους και μία από αυτές είναι να ενισχυθούν τα μπλόκα και στη συνέχεια να θέσουν τα αιτήματά τους που σχετίζονται με την καταστροφή που υπέστησαν από την κακοκαιρία Daniel.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες στη Λάρισα διαμηνύουν πως από Πέμπτη θα υπάρξουν πιο δυνατά και ενεργά μπλόκα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ, Χρήστος Νικολαΐδης, ενώ η αστυνομία επισημαίνει πως δεν πρόκειται να επιτρέψει στους αγρότες να αποκλείσουν την εθνική Οδό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ