Πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Λάνγκστον Χολ ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής στο ματς με την Προμηθέα και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Η ενημέρωση:
Σε ακόμη μία αναμέτρηση, αθλητής της «Βασίλισσας» στάθηκε άτυχος.
Ο Λάνγκστον Χολ τέθηκε νοκ άουτ στη διάρκεια του αγώνα με Προμηθέα στην Πάτρα, στο πλαίσιο του BCL.
Ο Αμερικανός άσος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής. Θα υποβληθεί αύριο (Τετάρτη, 24/01) σε πλήρη ιατρικό έλεγχο στο «Metropolitan General», προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ομάδα χωρίς καθαρό play maker, χωρίς σύστημα και άμυνα! Δεν είναι τυχαίο που οι αντίπαλοι έχουν αυτά τα ποσοστά στα τρίποντα.
Όσο για τον Χολ, απλά τραγικός!
Γλυτώσαμε ! ! Έχει εξαφανίσει τον Φλιώνη , για να παίζει αυτόs ! Ο χειρότερος ξένοs στην Α1 με διαφορά !