Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τούχελ: Για πάνω από 70 λεπτά δεν είχα την αίσθηση πως παίζαμε για τη νίκη

Ο προπονητής της Μπάγερν μίλησε για την ήττα από τη Βέρντερ

Για πρώτη φορά, μετά τον Μάρτιο του 2020, η Μπάγερν Μονάχου δεν σκόραρε, σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να ηττηθεί, 1-0, από τη Βέρντερ Βρέμης, και να μείνει επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Την απογοήτευσή του, για την εικόνα της ομάδας, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, εξέφρασε ο Τόμας Τούχελ, με τον προπονητή της Μπάγερν να λέει πως "δεν θέλω να λέω πια ότι προπονούμαστε καλά επειδή δεν σε πιστεύουν πλέον. Ήταν μία ήττα που αξίζαμε γιατί δεν ήμασταν συνεπείς. Οι παίκτες τα πηγαίνουν εξαιρετικά στις προπονήσεις αλλά όταν παίζεις στην Μπάγερν, θα πρέπει να είσαι καλός την Δευτέρα και την Τρίτη αλλά ειδικά την Κυριακή, στους αγώνες.

Στα τελευταία 20 λεπτά, αισθάνθηκα πως θέλαμε να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ στατικοί στο πρώτο μέρος, χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα, δεχτήκαμε αρκετές αντεπιθέσεις και δεν μπαίναμε με δύναμη στις μονομαχίες.

Ήταν μία ήττα που αξίζαμε επειδή δεν φτάνει να παίζεις για 20 λεπτά".

Στη συνέχεια, ο Τούχελ είπε πως "αυτά που κάναμε δεν ήταν αρκετά. Για περισσότερα από 70 λεπτά δεν είχα την αίσθηση πως παίζαμε για τη νίκη.

Αγωνιστήκαμε λες και ήμασταν 10 βαθμούς μπροστά στην κατάταξη και είχαμε να δώσουμε αγώνα Champions League την Τρίτη. Όμως, με τα αποτελέσματα που φέρνει η Λεβερκούζεν, οφείλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Θέλαμε να αρχίσουμε πολύ επιθετικά αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό. Δεν θα πρέπει να κατηγορούμε την ομάδα αλλά χρειάζεται να βρούμε λύσεις, χρειάζεται να βρω λύσεις".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ