Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με Όρτα και Τσικίνιο πάει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη

Οι Πορτογάλλοι παρά το γεγονός πως ανακοινώθηκαν σήμερα, έθεσαν εαυτόν στην διάθεση του Καρβαλιάλ για την αναμέτρηση με τον Άρη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λίγες μόλις ώρες μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους με τον Ολυμπιακό, οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, ρίχνονται αμέσως στη μάχη. Οι δύο νεοαποκτηθέντες από τους Πειραιώτες, Πορτογάλοι χαφ, θα είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Άρη, για την 19η αγωνιστική της Super League, καθώς υπάρχουν αρκετές απουσίες για την ομάδα του Καρβαλιάλ και επίσης οι παίκτες κρίθηκαν έτοιμοι αγωνιστικά, να βοηθήσουν αν χρειαστεί.

Άλλωστε, ο Καρβαλιάλ είχε σχετική κουβέντα και με τους δύο νέους παίκτες του, οι οποίοι έθεσαν εαυτόν στη διάθεσή του. Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται αμφότεροι να κάνουν το ντεμπούτο τους κόντρα στους «κίτρινους».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ