Δημοσίευμα της τουρκικής Fanatik αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ προσπαθεί να πείσει τον Χάμες Ροντρίγκες να έρθει στην ομάδα της Τραπεζούντας.
Με δεδομένο πως ο Τάσος Μπακασέτας θα αγωνίζεται, πλέον, στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας βγήκαν σε αναζήτηση του παίκτη που θα πάρει τη θέση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.
Ο "εκλεκτός" αποφασίστηκε να είναι, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο 32χρονος Κολομβιανός πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίζεται στη Βραζιλία, με τη φανέλα της Σάο Πάουλο, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 14 συμμετοχές.
Bakasetas’ın ayrılması beklenen Trabzonspor’da rota James Rodriguez’e döndü.
— mackolik (@mackolik) January 19, 2024
Fanatik pic.twitter.com/bW6HGItDpV
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

