Για αύριο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπου για πρώτη φορά, από τη μέρα που μετακόμισαν στα Σπάτα, θα πάνε με τα αυτοκίνητά τους. Μέρος συνάντησης μέχρι και την περασμένη Τετάρτη (πριν η ομάδα αναχωρήσει για τη Λάρισα), ήταν το Holliday Inn, όπου εκτελούσε χρέη αποδυτήριων, με την μεταφορά των παικτών να γίνεται με το πούλμαν. Από αύριο όμως οι ποδοσφαιριστές θα φτάνουν στο προπονητικό κέντρο χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, αφενός το πάρκινγκ πλέον είναι έτοιμο, αφετέρου δεν θα χρειάζεται να επισκέπτονται το ξενοδοχείο, αφού τα αποδυτήρια, μετά και τις τελευταίες ηλεκτρολογικές επισκευές που έγιναν, είναι απολύτως έτοιμα.
Η ταλαιπωρία, λοιπόν, λαμβάνει τέλος για όλη την ποδοσφαιρική «οικογένεια» της ΑΕΚ, αφού τα γραφεία της ΠΑΕ έχουν ήδη μεταφερθεί εκεί, ενώ πλέον και οι ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιούν κανονικά τους χώρους τους. Επιπλέον, κατά το διάστημα των εορτών, έγινε και η μετακόμιση των οργάνων γυμναστικής και το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο για να υποδεχτεί τους παίκτες, που θα δουλέψουν για πρώτη φορά σε αυτόν τον χώρο. Πλέον, οι παίκτες της ΑΕΚ θα δουν ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που μέχρι σήμερα είχαν συνηθίσει, αφού τα πάντα είναι στην εντέλεια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ "ΒΗΜΑ" ΠΡΟΟΔΟΥ...... ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ..... (ΑΡΓΥΡΙΟΥ -ΝΤΑΤΟΜΟ-ΛΕΟΝΑΝΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ)
ebraie kaneis lathos gia ton argyriou kai ton leo .....
Άιντα πάλι με τον Τίγρη! Πότε έκανε κάτι για την ΑΕΚ που δεν του απέφερε κέρδος για να το κάνει τώρα; Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα: "Τη θέλω τσάμπα και χωρίς χρέη"! Απλά πράματα.
την θέλει τσάμπα για να την πουλήσει μετά σε κάποια ενικ.... τροσχανα κ.λ.π. λαμογια. Ααααααα και να γίνει κολλητός με τον Χιμενεθ για να τον στείλει στον γαύρο για να κάνει λίγους μήνες φυλακή για τις απατεωνιές του οπος εκανε με τον Ντουσαν..
ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ "ΒΗΜΑ" ΠΡΟΟΔΟΥ...... ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ..... (ΑΡΓΥΡΙΟΥ -ΝΤΑΤΟΜΟ-ΛΕΟΝΑΝΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ)
το σημα της ΑΕΚ γιατι βρισκεται στο προπονητικο?
ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΤΙΓΡΗ...........ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ; Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΕΟΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
χαχαχαχαχα Ιωάννης Λεονάρντο Μελισσανίδης :p
Στην φωτογραφια αυτο που φαινεται ειναι ΚΡΕΜΑΛΑ ??? λεω εγω.!!!!
xaxaxaxa wraios file!! :))) axristi tha einai omws afou tpt den tous kanoun!! :P
ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΓΟ...
ολα ετοιμα, τιποτα δε τους λειπει, μες στη χλιδα ειναι, κ τα λεφτουδακια τα παιρνουν, κ με μερσεντες αουντι τζιπακια στις προπονησεις, αλλα οταν αρχιζει το ματς, ο μηνας εχει εννια................