Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πάρτι του Ιράν κόντρα στην Παλαιστίνη, βασικός ο Χατζισαφί (VIDEO)

Το Ιράν κέρδισε εύκολα την Παλαιστίνη με 4-1 στην πρεμιέρα του στο Asian Cup. Βασικός ο Χατζισαφί, στον πάγκο ο Μοχαμάντι 

ASIAN CUP-3ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ιράν-Παλαιστίνη: 4-1

(Ανσαριφάρντ 2’, Καλιλζαντέ 12’, Γκαγέντι 38’, Αζμούν 55’-Σεγιάμ 45+6’)

Ιδανικό ξεκίνημα για το Ιράν στο Asian Cup, καθώς κέρδισε εύκολα με 4-1 την Παλαιστίνη. 90λεπτο για τον Χατζισαφί, στον πάγκο ο Μοχαμάντι.

Στο 2ο λεπτό μετά από γύρισμα από αριστερά ο Γκοντός κατέβασε για τον Ανσαριφάρντ ο οποίος πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-0. Μάλιστα στο 12’ ο Γκοντός εκτέλεσε από δεξιά το φάουλ και ο Καλιλζαντέ με πλασέ στο πίσω δοκάρι έγραψε το 2-0. Μάλιστα στο 38ο λεπτό ο Τζαχανμπάκς άνοιξε όμορφα αριστερά στον Γκαγέντι που πλάσαρε με το δεξί για το 3-0. Η Παλαιστίνη μείωσε στο 45+6’ με τον Σεγιάμ αλλά στο 55’ ο Αζμούν με κοντινό πλασέ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Παλαιστίνης, διαμόρφωσε το 4-1.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ