Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τη Λέγκια για τον δανεισμό του Μακάνα Μπακού και έτσι ο 25χρονος Γερμανός εξτρέμ αναμένεται στην Κρήτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Ο Μπακού είναι δεξιοπόδαρος και έχει αγωνιστεί σε Γερμανία και Τουρκία, πριν πάρει μεταγραφή για τη Λέγκια το καλοκαίρι του 2022. Φέτος μετρά 7 συμμετοχές κι ένα γκολ στο πολωνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας.
Ο 25χρονος εξτρέμ αναμένεται στο Ηράκλειο την Κυριακή και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του έως το τέλος της σεζόν. Ο ΟΦΗ είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Μπακού, ενώ την Παρασκευή τα βρήκε σε όλα και με τους Πολωνούς για τον δανεισμό του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

