Μετά τον τραυματισμό του Ζουλ, ανησυχία επικρατεί στον Αρη και για την κατάσταση του Νταρίντα. Πιο συγκεκριμένα, ο Τσέχος μέσος μπορεί να αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως αποχώρησε κουτσαίνοντας προς τα αποδυτήρια.
Νεότερα θα προκύψουν τις επόμενες ώρες, όταν και το πρόβλημα του 33χρονου μέσου αξιολογηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Σε κάθε περίπτωση, αγωνία επικρατεί στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει δύο από τους κομβικότερους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν «λαβωμένοι» το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

