Συνέβη κι αυτό! Ο Αντρέ Ονανά θα ταξιδέψει για το Κόπα Άφρικα αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τότεναμ στις 14 Ιανουαρίου και στις 15 θα παίξει απέναντι στη Γουινέα. Δυο ματς, δυο ήπειροι και όλα αυτά μέσα σε 24 ώρες για τον Καμερουνέζο γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ, κάτι που θα συμβεί χάρη στη φιλική συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ όλων των πλευρών.
Η Ομοσπονδία του Καμερούν από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να συνεργαστεί με τους «Κόκκινους», ώστε ο Ονάνα να μην αισθανθεί αδικημένος. Ο Τεν Χαγκ έχει δηλώσει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Αλτάι Μπαγιντίρ, τον οποίο η Μάντσεστερ απέκτησε το καλοκαίρι από τη Φενέρ (δεν έχει ακόμα συμμετοχή). Η τρίτη επιλογή της Γιουνάιτεντ είναι ο Τομ Χίτον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

