Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει πως στην Ατλέτικο Μινέιρο επιθυμούν να αποκτήσουν τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, τον Μπερνάρ.
Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Βίκτορ Μαρτίνς ανέφερε στο πόρταλ "Falo Galo" πως: «Οι πληροφορίες που έχω από έναν άνθρωπο που ήταν μαζί του (σ.σ. με τον Μπερνάρ) και τις άκουσε απευθείας από τον ίδιο, είναι ότι ο Μπερνάρ θα έρθει στην Ατλέτικο στις αρχές της χρονιάς. Δεν ξέρω όμως αν θα είναι τον Γενάρη, τον Φλεβάρη ή τον Μάρτιο. Πρέπει να δούμε και την κατάσταση του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Το δημοσίευμα συνεχίζει σημειώνοντας ότι: «Αυτή τη στιγμή, μετά από 15 αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση με 34 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει 35 και 2 βαθμούς περισσότερος από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε με τον Γκουστάβο Σκάρπα ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ο Μπερνάρ έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή στον Παναθηναϊκό. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν βασικός στα τρία. Η μεταγραφική περίοδος στην αγορά της Βραζιλίας θα κλείσει στις 7 Μαρτίου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

