Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αυλαία στα Play-In του BCL με ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Προμηθέα

Απόψε Τρίτη (02/01) οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την Τόφας, ενώ εκτός έδρας παίζουν η αθηναϊκή ομάδα και ο σύλλογος της Αχαΐας, κόντρα σε Ρίτας Βίλνιους και Λε Μαν αντίστοιχα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έφτασε η στιγμή για να αρχίσει η σειρά των «Play In» του Basketball Champions League. Η ΑΕΚ έχει περάσει ήδη απευθείας στη φάση των «16» και οι άλλες τρεις ελληνικές ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο. Τα πρώτα ματς θα γίνουν απόψε Τρίτη (02/01) και η πρόκριση κρίνεται συνολικά στις δύο νίκες σε κάθε ζευγάρι.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Τόφας στην Πυλαία (19:30). Την ίδια ώρα (19:30) το Περιστέρι θα αγωνιστεί στη Λιθουανία με αντίπαλο τη Ρίτας Βίλνιους, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας του Προμηθέα Πάτρας στη Γαλλία απέναντι στη Λε Μαν (20:30). Θυμίζουμε ότι όποιος προκριθεί από το ζευγάρι Λε Μαν-Προμηθέας Πάτρας, θα βρεθεί στον όμιλο της ΑΕΚ στους «16».

Η επίσημη ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής: «Μία θέση στη δεύτερη φάση των ομίλων του Basketball Champions League θα διεκδικήσουν ΠΑΟΚ mateco, Περιστέρι bwin και Προμηθέα που από σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου, μπαίνουν στη «μάχη» των Play Ins.

Οι τρεις ομάδες θα αναζητήσουν τις δύο νίκες που θα τους στείλουν στη φάση των «16» της διοργάνωσης, με τον ΠΑΟΚ mateco να έχει το πλεονέκτημα έδρας, σε αντίθεση με Περιστέρι bwin και Προμηθέα.

Η αρχή γίνεται σήμερα, στην Πυλαία εκεί που ο ΠΑΟΚ mateco θα υποδεχθεί (19:30) την Τόφας Μπούρσα. Το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (9/1) ενώ αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει και πάλι στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 16/1.

Την Τετάρτη (3/1, 19:30) το Περιστέρι bwin δοκιμάζεται ο Βίλνιους της Λιθουανίας, καθώς αντιμετωπίζει τη Ρίτας στο Game 1 του ζευγαριού. Η σειρά θα μεταφερθεί στο Περιστέρι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα γίνει και πάλι στη Λιθουανία την Τετάρτη 17/1.

Τελευταίος, χρονικά, που αρχίζει την προσπάθειά του στο τουρνουά Play-In είναι ο Προμηθέας Πάτρας που βρίσκεται στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη (3/1, 20:30) τη Λε Μαν. Το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων είναι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, ενώ αν η σειρά πάει σε Game 3 θα γίνει στη Γαλλία την Τρίτη 16/1».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ