Όπως φαίνεται ο Σέρχιο Αραούχο καταφέρνει να αποφύγει την επέμβαση. Ο αρχηγός είναι στην Αθήνα, συνεχίζει τη θεραπεία του και υπάρχει αισιοδοξία πως θα επανενταχθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες ξανά στην ομάδα, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.
Ο Αραούχο λοιπόν, αφήνει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να κάνει επέμβαση και δουλεύει για την επιστροφή του. Εφόσον πάνε όλα καλά θα τον ξαναδούμε τις επόμενες εβδομάδες στο γήπεδο.
Ο στόχος, λοιπόν, είναι να επιστρέψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και με την κατάλληλη διαχείριση να πάνε όλα καλά…
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Περαστηκα αρχηγέ γυρνα σιδερενιος ! Οχι αλλα χειρουργια!! Ιντριγκαδορικη ερώτηση... Ο Μπακασετας πιστευεται οτι μπορει να παιξει τον ρόλο του αντι-Αραουχο ( στην θέση που τον βάζει ο Αλμειδα...κυριως εκτος περιοχης να μαρκαρει και να σουταρει). Δε θέλω με τιποτα να τον πάρει η σεξυ Τουρκάλα
Δεν έχουν ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Αυτό που κάνει ο Araujo επί Almeyda σε ρόλο second striker , δηλαδή να τρέχει και να μαρκάρει σχεδόν σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου δύσκολα μπορεί να το κάνει άλλος παίχτης! Όχι ότι ο Μπακασέτας είναι παίχτης που αδιαφορεί για το πρεσινγκ αλλά ο Araujo είναι ποιο γρήγορος και ποιο aggressive παίχτης! Από την άλλη ο Τάσος έχει άλλα προτερήματα! Έχει ένα πόδι φωτιά! Έχει ποδοσφαιρικό μυαλό και αντίληψη μέσα στο γήπεδο σε υψηλό επίπεδο. Έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ηγετικά χαρακτηριστικά όπως και ο Sergio , διαβάζει πολύ καλά τις φάσεις στην αντίπαλη περιοχή και έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις για να βρίσκεται πάντα στις απομακρύνσεις της μπάλας εκεί που πρέπει για να εκτελέσει άμεσα!
Κατι δεν εχει παει καλα με την επεμβαση του Ισπανου χειρουργου.... δεν καταλαβαινω γιατι δεν εμπιστευονται τους δικους μας, που κατα γενικη ομολογια ειναι πολυ καλοι.... Τελος παντων μακαρι να πανε ολα καλα...
είναι σίγουρο ότι ο τραυματισμός του σχετίζεται με την επέμβαση που έκανε πέρσι στην Ισπανία;
Αν έχεις πληροφορίες (ή όποιος έχει) ας ενημερώσει κι εμάς που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα.
Ο άλλος έκλεισε μπακασετα και εμεις περιμένουμε αραυοχο που οποίος είναι λίγο μέσα στην ομάδα ξέρει ότι δεν θα ξανά παίξει με τον δικέφαλο
Έχει κουράσει πλέον 1 παίζει 3 έξω. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος.
Καλά κάνεις και νομίζεις, ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί που αποφασίζουν σε παίρνουν στα σοβαρά. Στην πραγματικότητα δεν σε διαβάζουν καν και έτσι είναι και το σωστό.
Όλα να πάνε καλά με την αποθεραπεία και να γυρίσεις σιδερένιος αρχηγέ,γιατί λείπεις πολύ.
Έχει περάσει ήδη περίπου 1 1/2 για τη διάγνωση. Η διατύπωση παραπέμπει σε κατ' έλαχιστο 1 μήνα για να μπεί σε προπονήσεις και μετά να δούμε άν - κατ΄ευχή - πήγαν όλα καλά ή τζίφος η συντηρητική θεραπεία. Μακάρι να πάνε όλα καλά, πρώτα για τον Τσίνο και μετά για την ΑΕΚ. Απλώς σε αυτό το επίπεδο αναρωτιέμαι πως αποφασίσανε τη συντηρητική οδό με τόση επισφάλεια όση βγάζει η ανακοίνωση.
Λίγο νομίζαμε πως καλύπτει ο Τσούμπερ, αλλά είναι άλλη η δουλειά στο γήπεδο και σίγουρα χωρίς backup, έχει σκάσει και ο Ελβετός... Μεγάλη απώλεια ο Τσίνο, αναντικατάστατος.
Ας ειμαστε ρεαλιστες μιας και το χουμε δει ουκ ολιγες φορες το εργο.
Θα επανελθει μεχρι να ξανατραυματιστει..
Δυστυχως η ευτυχως νομιζω πως ο κυκλος του Αραουχο στην ομαδα μας εχει κλεισει.Ας μεινει τιμης ενεκεν αν θελει κ ο ιδιος(που δεν το βλεπω μετα τα οσα ειχε δηλωσει) και ο Αλμειδα να βρει επειγοντως αντικαταστατη.
Αυτη την καταλληλη διαχειριση φοβαμαι συνεχως φετος..
Ας είναι διαθέσιμος τουλάχιστον στα πλέι οφ γιατί εκεί χρειάζονται όλοι και εκεί θα παιχτεί πάλι το πρωτάθλημα
...τις επόμενες εβδομάδες. Δηλαδή? Οι επόμενες είναι 2-3 ή 15-20?
Σέρχιο λείπεις! Η έντασή σου, το νεύρο σου, ο τσαμπουκάς σου, το σκύλιασμα. Με το καλό να ξαναγυρίσεις γερός!
Τον σταυρό μας κάνουμε Σέρχιο να γυρίσεις υγιής και σύντομα. Είσαι η κολώνα της ομάδας. Αναντικατάστατος