Dream Team φαίνεται πως θα κατεβάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Γαλλία! Μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ που έχει «κλείσει» το μάτι του στην Ομοσπονδία, σειρά πήρε ο Αντουάν Γκριεζμάν.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία του να αγωνιστεί στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκάλυψε ότι θα συζητήσει με τους ανθρώπους των «ροχιμπλάνκος» για το συγκεκριμένο ζήτημα. Παράλληλα ο «Γκριζού» τόνισε ότι η Ατλέτικο είναι η ομάδα της καρδιάς του, προσθέτοντας ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί στα γήπεδα του MLS.
«Πιστεύω ότι η Ατλέτικο θα είναι η τελευταία μου ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Γνωρίζω ότι και ο σύλλογος θέλει το ίδιο. Θα ήθελα επίσης να αγωνιστώ και στο MLS κάποια στιγμή. Είναι ένα πρωτάθλημα που παρακολουθώ χρόνια και μου αρέσει», δήλωσε όσον αφορά το μέλλον του ο Γάλλος επιθετικός.
Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο «Γκριζού» δήλωσε: «Είναι όνειρο. Θέλω να πάω, ναι. Αλλά θα πρέπει να μιλήσω με την Ατλέτικο πρώτα», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

