Βίντεο, όπου απαντάει σε ερωτήσεις, "ανέβασε", στα social media, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς αποκάλυψε πως θα ήθελε να ξαναπεράσει Χριστούγεννα στην Αθήνα μαζί με τα παιδιά του, ενώ απαντώντας τι θα ήθελε για τις γιορτές, είπε "υγεία και χαρά για τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και λίγα... μελομακάρονα".
Κατά τα άλλα, σε ερώτηση ποιος από την οικογένεια θα ήταν καλύτερος στο χόκεϊ επί πάγου, εκτίμησε πως μάλλον θα ήταν ο Θανάσης ή ο Άλεξ, καθώς "εγώ και ο Κώστας θα ήμασταν σαν ελάφια με πατίνια".
Ερωτηθείς για το ποιον... Πορτογάλο ποδοσφαιριστή θα ήθελε στην ομάδα του, ο Γιάννης προτίμησε αντί των Φίγκο, Νάντι και Ντέκο τον GOAT, όπως τον χαρακτήρισε, Ρονάλντο.
View this post on Instagram
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

