Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πήρε μια απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έκρινε ότι η UEFA δεν έχει το μονοπώλιο, δικαιώνοντας, ουσιαστικά, τις ομάδες που δημιούργησαν την European Super League.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι οι κανόνες της UEFA και της FIFA είναι αντίθετοι με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και επιτρέπει στις ομάδες να αγωνιστούν, εάν το θελήσουν, σε άλλη διοργάνωση και όχι σε κάποια από τις διοργανώσεις της UEFA.
Πλέον αναμένεται, με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση της UEFA, και φυσικά των ομάδων, αυτών που είχαν πρωτοστατήσει στη δημιουργία της νέας Ευρωπαϊκής Λίγκας.
Υπενθυμίζεται ότι την άνοιξη του 2021 είχε γίνει η ανακοίνωση της… ίδρυσης της ESL, στην οποία συμμετείχαν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους κτλ. κάνοντας γνωστό την έναρξη του πρότζεκτ ενός νέου Champions League, μια κλειστής λίγκας με τις ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτή να απέχουν από τα πρωταθλήματα των χωρών τους.
Σύντομα όμως υπήρξαν αντιδράσεις, και με τους Άγγλους οπαδούς να βγαίνουν μπροστά και να ασκούν πιέσεις να ωθούν τις ομάδες τους να αποχωρήσουν από τη νέα αυτή κίνηση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Άσχημα νέα ενόψει και των αντίστοιχων αποφάσεων που περιμένουμε και για το μπάσκετ, όπως έχει προαναγγείλει ο Μάκης...
Απόφαση - καταστροφή τπυ ποδοσφαίρου αν ισχύει
Καταστράφηκε το μπάσκετ, σειρά έχει και το ποδόσφαιρο!
E.S.L ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ...ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...!!! δ.λ.δ ...ΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ E.S.L,KAI NA ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ...!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ....!!!!
Είναι πραγματικά απίστευτο ότι κάποιοι στα σχόλια μιλάνε για καταστροφή του ποδοσφαίρου επειδή έσπασε η χούντα της εταιρείας της βρωμιάς που ονομάζεται uefa. Ο δε γνωστός δημοσιογράφος του πράσινου φμ μίλησε για ενδιαφέρον της uefa για τις μικρές ομάδες. Από πότε; στα όνειρα τους έγινε αυτό;
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ 7-0 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ...!!!!
Απόφαση - καταστροφή τπυ ποδοσφαίρου αν ισχύει
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως οι τίτλοι τα παρουσιάζουν. Το δικαστήριο δεν ενέκρινε την European Super League, αλλά έκρινε πως οι κυρώσεις με τις οποίες απείλησαν η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ τις ομάδες δεν συνάδουν με το ευρωπαικό δίκαιο. Μάλιστα τόνισε πως το πιο πάνω δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ πρέπει να γίνει αποδεκτό.
Το δικό μου μυαλό πήγε στο Μάκη Αγγελόπουλο, που δήλωνε πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις που θα σπάνε τις κλειστές λίγκες στο μπάσκετ, και τελικά από οτι φαίνεται θα αρχίσουμε να τις έχουμε παντού. Ελεύθερη αγορά παντού, σημείο των καιρών μάλλον.
Τελος το ποδοσφαιρακι. Ο μεσος ανθρωπος ειναι τερμα ηλιθιος, οποτε δεν εχω καμμια ελπιδα πλεον.