Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα δύσκολο ντέρμπι, στο οποίο θέλει να βγει νικήτρια. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ένωσης αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού με στόχο μια καλή εμφάνιση, που θα της δώσει το τρίποντο και τη δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες. Οι «κιτρινόμαυρες» είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν τη «καθαρή» νίκη, και να πιάσει την ομάδα της Σαντορίνης στους 21 βαθμούς.
Η αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα και οι «κιτρινόμαυρες» περιμένουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες.
Ο Γιουνούς Οτσάλ δεν αντιμετωπίζει απρόοπτα και αναμένεται να παρατάξει ένα δυνατό σχήμα για τη νίκη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ναι χωρίς απρόοπτα,έφυγε η Πασκοβα ( μήπως και γλιτώσουμε τίποτε χρήμα),φεύγει όπου να ναι ο Οτσάλ και ακολουθούν κι άλλες.