Έλαμψε ως... νιάτο στον Άγιαξ του 2019 και 2020, αλλά ο Φαν Ντε Μπέεκ χάθηκε για τα καλά μετά τη μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ.
Ο Ολλανδός μέσος, εξαιτίας των τραυματισμών και του... ιδιαίτερου περιβάλλοντος στο Κάρινγκτον, δεν μπόρεσε να κουβαλήσει το βάρος των προσδοκιών και δεν βρήκε ποτέ τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.
Κάπως έτσι, η μετακόμιση φάνταζε θέμα χρόνου και όπως φαίνεται πλέον η υπόθεση «έκλεισε». Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του και ο Φαν Ντε Μπέεκ αναμένεται να είναι παίκτης των «Αετών» για το πρώτο εξάμηνο του 2024.
Μάλιστα, στο deal τοποθετήθηκε και ρήτρα αγοράς ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους «Κόκκινους Διαβόλους», ο Ολλανδός μέτρησε συνολικά 62 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.
???????? EXCLUSIVE: Donny van de Beek to Eintracht Frankfurt, here we go! Verbal agreement now in place.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 15, 2023
???????? Exclusive details: loan until June — buy option included for €15m potential package, add ons included. It’s NOT mandatory.
Eintracht will also pay #MUFC a loan fee. pic.twitter.com/xniA1NMFRK
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!