Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η «καμπάνα» της UEFA στη Λέγκια για τα επεισόδια των οπαδών της

Η ομάδα της Βαρσοβίας τιμωρήθηκε, για όσα έκαναν οι οπαδοί της στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς τη στήριξη των οπαδών της θα δώσει τα επόμενα πέντε, εκτός έδρας, παιχνίδια της η Λέγκια Βαρσοβία, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μιας και αυτή είναι η τιμωρία που της επιβλήθηκε από την UEFA.

Η ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμώρησε την Λέγκια, για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της, στο Μπέρμιγχαμ, πριν από το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, στο πλαίσιο των ομίλων του Conference League.

Προτού συμπληρωθούν 15 ημέρες, από τα επεισόδια, η UEFA αποφάσισε πως η Λέγκια δεν θα έχει την υποστήριξη οπαδών στα πέντε επόμενα παιχνίδια που θα δώσει στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ η διοίκηση του πολωνικού συλλόγου θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 100.000 ευρώ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ