PREMIER LEAGUE-15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
EBEΡΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 3-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ
Η Έβερτον έχει ξεκινήσει αντέκθεση διαρκείας και δείχνει ικανή να σώσει τη χρονιά παρά την τιμωρία αφαίρεσης δέκα πόντων. Τα «ζαχαρωτά» κέρδισαν με 3-0 τη Νιούκαστλ και βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ οι «καρακάξες» πλήρωσαν τις πάμπολλες απουσίες και χάνουν επαφή σιγά σιγά με την τετράδα.
Στο 7ο λεπτό το σουτ του Γιανγκ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 17’ οι Ισάκ, Ζοέλιντον και Αλμιρόν άλλαξαν υπέροχα αλλά το τελευταίος αστόχησε από κοντά.
Στο 20ο λεπτό ο Ντουμπράβκα είπε όχι σε σουτ του Κάλβερτ Λιούιν ενώ στο 31’ το σουτ του ΜακΝίλ έξυσε το δοκάρι της Νιούκαστλ. Στο 36ο λεπτό ο Τρίπιερ σέντραρε από δεξιά αλλά ο Ισάκ αστόχησε με κεφαλιά και στο 39’ ο Κάλβερτ Λιούιν έχασε μοναδική ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ.
Στο 50ο λεπτό η άμυνα της Νιούκαστλ κατάφερε να σώσει μετά από διαδοχικά σουτ και στο 79’ η Έβερτον έκλεψε ψηλά και ο ΜακΝίλ με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε ρο 1-0.
Στο 81’ η κεφαλιά του Αλμιρόν πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 86’ η Έβερτον έφυγε στην κόντρα, ο Χάρισον έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντουκουρέ με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 2-0.
Μάλιστα στο 90+6' ο Μπέτο έφυγε μόνος από δξειά και πλάσαρε για το 3-0.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν (66’ Πάτερσον), Ταρκόβσκι, Μπράνθγουαϊτ, Μικολένκο, Γκέιγ, Ντουκουρέ, Γιανγκ, Χάρισον, ΜακΝίλ, Κάλβερτ Λιούιν (84’ Μπέτο).
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Λασέλς (89' Κραφτ), Τρίπερ, Σερ, Λιβραμέντο, Γκιμαράες, Μάιλι (89' Ρίτσι), Αλμιρόν, Ζοέλιντον, Γκόρντον, Ισάκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

